Volvo Archives - Bits of insurance

Volvo Group соработува со NVIDIA за развивање на напредна платформа за автономни камиони

Групацијата Volvo потпиша договор со NVIDIA за заеднички развој на систем за автономни комерцијални возила. Системот ја користи платформата за […] Повеќе »
Volvo

Volvo ја ограничува брзината во новите возила

Шведскиот производител Volvo најави дека ја ограничува брзината во сите нови возила преку вграден уред, на 180 километри на час. […] Повеќе »