IT Archives - Bits of insurance
create

Порастот на уделот за IT решенијата во вкупниот буџет на осигурителите за следење на Insurtech трендовите

Поголемиот број на осигурителни компании планира да ги зголеми своите буџети за IT решенија од 9 до 15{575989f8a8091d4d5e8e3b0412d0c63422c45ccab7e79d73fb167804c66881e0}. Најголемите компании […] Повеќе »