INSURTECH Archives - Bits of insurance

Инвестициите во InsurTech екслодираа

Интелегентни четки за заби кои што го следат здравјето на клиентите и врз основа на тоа ја градат цената на […] Повеќе »

Дигитализацијата како услов за развој на пазарот на осигурување

Дигитализацијата претставува значен фактор во осигурителниот сектор кој ќе го детерминира правецот на идниот развој на осигурителната индустрија. Во развиените […] Повеќе »