facebookcoin Archives - Bits of insurance
facebook

Крипто Facebook, или не?

Во јануари 2018-та, Facebook објави дека ќе забрани објавување на спонзорирана содржина чија цел е промоција на криптовалути. Банирањето на оваа содржина […] Повеќе »