eaee.gr Archives - Bits of insurance
eaee_logo_gr

Грција: Пораст во сите неживотни класи, освен во осигурувањето на имот

Според извештајот на eaee.gr – асоцијацијата на осигурителни компании на Грција, грчкиот осигурителен пазар вкупно изнесувал EUR.3.78 милијарди на крајот […] Повеќе »