DDOR Archives - Bits of insurance
Giorgio Marchegiani

Интервју со генералниот директор на DDOR-Гиоргио Маркеџани

За време на конференцијата SorS се сретнавме со генералниот директор на осигуритлената компанија DDOR, за краткото време што го имавме […] Повеќе »