aegean insurance Archives - Bits of insurance

Соработката на Aegean Insurance со Tieto ќе ги забрза иновациите на локалниот осигурителен пазар

Осигурителното друштво Aegean Insurance со седиште во Грција ќе започне да ја користи платформата ”Insurance-in-a-Box” на компанијата Tieto со седиште […] Повеќе »