5г Archives - Bits of insurance

Зошто 5G е опасност за осигурениците

Во годишната анализа на Swiss Re за ризиците кои... Повеќе »

Со паметна 5G стратегија, осигурителните компании може да се прошират

Во осигурителната индустрија 5G технологиите значително ќе го насочат... Повеќе »

Samsung веќе има планови за 6G технологија

Во овој конкурентен технолошки свет, повеќето брендови на смартфони... Повеќе »

Тестовите на 5Г интернет-брзината ги уриваат ограничувањата

Според најавите на операторите, комуникациската 5Г-мрежа ќе овозможи масовно интернет-вмрежување... Повеќе »

На ФЕИТ ќе се тестираат 5G технологиите

Македонски Телеком ќе инсталира 5G опрема и уреди за... Повеќе »

5G – процес во кој сајбербезбедноста е приоритет

Возбудата и нетрпеливоста за придобивките од 5G заземаат се... Повеќе »

Пуштена 5Г мрежа во неколку кинески градови

Претседателот на корпорацијата „Чајна Уником“ соопшти дека компанијата во... Повеќе »