Јапонските Archives - Bits of insurance

Јапонските осигурители бараат аквизиција во Кина

Јапонските осигурители потрошиле повеќе од  50 милијарди долари на аквизиција во изминатите пет години. Тие се втор по ред купувач […] Повеќе »