шведска Archives - Bits of insurance

Биткоинот стана национална валута на Шведска

Група хакери влегоа на Твитер профилот на владејачката партија на Шведска и го прогласија биткоинот за национална валута на земјата, […] Повеќе »

Додека Македонија спие во делот на блокчејн технологијата, светот работи на случајот: Примери со воведени воведени криптовалути во светот

Додека Македонија сеуште спие во однос на криптовалутите и нивното значење, дел од развиениот свет влезе во трговија со блокчејн […] Повеќе »