халк Archives - Bits of insurance

Хаклбанк излезе со изјава за купувањето на Нова осигурување

По информацијата објавена од Македонската берза дека акциите на Нова Осигурување АД Скопје се продадоа за вкупно 3,2 милиони евра […] Повеќе »