халкбанк Archives - Bits of insurance

Отпуштен заменик генералниот директор на Халкбанк

Заменик генералниот директор на турската Халкбанк, одговорен за финансии... Повеќе »

ХАЛКБАНК сака да ги проширува активностите на Балканот

Турската Халкбанк, го најави купувањето на македонската Нова Осигурување,... Повеќе »

Стефан Митески: Важен е затоа што е пример за тоа како треба да се бориме за нашите идеи

Стефан Митески е основач на старт-ап компанијата „Systems for... Повеќе »

Слончето кое ќе го промовира детското штедење на Халкбанк доби име – ХАЛКИ!

По повод месецот на штедење, Халкбанк ја претстави својата... Повеќе »