Фолксваген Archives - Bits of insurance

Не одминува уште еден гигант!

Германскиот автомобилски гигант Фолксваген одлучил да изгради нова фабрика во Србија. Како што пишуваат српските медиуми најголемиот светски производител на автомобили се одлучил за Србија во конкуренција на Бугарија, Романија, Турција и Македонија. Повеќе »