финтек Archives - Bits of insurance

Интелигентни решенија за раст на финтек компаниите

Финтек го доживува својот најсладок период. Со тоа што поголемите финансиски институции се принудени да трошат повеќе за да ги […] Повеќе »

Значителен развој на финтек компаниите

Финтек го доживува својот најсладок период. Додека поголемите финансиски институции се принудени да трошат повеќе за да ги исполнат регулаторните […] Повеќе »

Зошто Финтек стартапите треба да инвестираат во сајбер осигурувањето?

Финтек индустријата се побрзо се движи по нагорна патека. Сепак, постои листа на прашања во областа за финансиските услуги – […] Повеќе »

Глобалните финтек лидери на средба во Истанбул

Инвеститори во финтек индустријата, банки, осигурителни компании, менаџери на средства, претприемачи и ентузијасти од целиот свет, ќе се соберат во […] Повеќе »