физички лица Archives - Bits of insurance

Објавена првата листа на должници во 2019 година

Управата за Јавни приходи ја објави листата со број 1 должниците за 2019 година. Во оваа листа може да се […] Повеќе »

ТТК Банка АД Скопје ги намали каматните стапки на кредитните производи за физички лица

Kако резултат на намалувањето на каматната стапка на благајничките записи, TTK Банка АД Скопје ги намали каматните стапки за 0,5 процентни поени на […] Повеќе »