фарма Archives - Bits of insurance

Се губат земјоделските семејства, а со тоа и вештините што се пренесувале со генерации

Земјоделските семејства како своевидна класа во општеството се губат со голема брзина. Концептот семејна фарма е се поредок. Се повеќе […] Повеќе »