УНЕСКО Archives - Bits of insurance

Нови насоки за осигурувањето во охридскиот регион од УНЕСКО

Општината Охрид на чело со в.д. градоначалникот Константин Георгиевски на 3ти март реши да ја одземе дозволата за градба на […] Повеќе »