трагедија Archives - Bits of insurance

Ужас! Трагедија! Знамињата на пола копје. 

По ужасната трагедија која ја потресе Македонија на 13.02 сите сме обединети во тагата и сочувството кон семејството на загинатите, […] Повеќе »