технологијата Archives - Bits of insurance

Како blockchain технологијата го револуционизира осигурувањето

Blockchain технологијата радикално го менува начинот на работење во осигурителната индустрија. Овозможува транспарентност помеѓу сите страни во трансанкциите, што е […] Повеќе »