телефон Archives - Bits of insurance

Се повеќе компании ја прекинуваат соработката со Huawei

По прекинот на соработката меѓу Huawei и Google, почнуваат и други компании да ја следат наредбата од Белата куќа дека […] Повеќе »

Како овој агент за осигурување доби 20.000 повици за неговиот роденден?

Роденденската шега на 61-годишниот агент за осигурување излезе од контрола откако човекот добил околу 20.000 телефонски повици и илјадници пораки […] Повеќе »

Немаме 8 евра за пломба, ама 800 евра за телефон има!

Граѓаните бегаат од осигурување како ѓавол од крстот, а поединци отворено велат дека не им е грижа што ќе се […] Повеќе »