сточари Archives - Bits of insurance

Вистински потег за сигурна иднина на земјоделците и сточарите: Осигурување на добитокот и земјоделските посеви

Земјоделството во Македонија е една од најзначајните стопански гранки. Оваа гранка располага со повеќе од 190.700 хектари земјиште и има […] Повеќе »