стан Archives - Bits of insurance

Субвенциониран станбен кредит од државата по камата од 2,9%

Граѓаните отсега можат да аплицираат за новите и подобрени услови за субвенциониран станбен кредит. Со објава на законските измени во […] Повеќе »