Сојузот на синдикати на Македонија Archives - Bits of insurance

ССМ предлага зголемување на минималната плата

Сојузот на синдикати на Македонија смета дека има простор да се зголеми минималната плата која во моментов изнесува 12.165 денари. […] Повеќе »