сосиете женерал Archives - Bits of insurance

УниКредит и Сосиете Женерал формираат банкарски гигант од светски размери!?

Извршниот директор на најголемата италијанска банка УниКредит, Жан-Пјер Мустиер, размислува за меѓународно проширување преку спојувања и превземања на локални банки […] Повеќе »