смрт Archives - Bits of insurance

Син ја прогласи својата мајка мртва за да земе 3,7 милиони долари од осигурителните компании

Мајка и син во Сингапур се обвинети за лажна смрт, со цел да се направи измама на осигурителни компании. Абрахам […] Повеќе »

6 причини зошто ви треба осигурување на живот

За жал поголемиот дел од луѓето не купуваат животно осигурување – тоа им е продадено на нив. Но, дали осигурувањето […] Повеќе »