Скопје – Тетово Archives - Bits of insurance

Страотна автобуска несреќа на автопатот Скопје – Тетово

Македонија е потресена од страотната и трагична автобуска сообраќајна несреќа која вчера на 13-ти се случи на автопатот Скопје – […] Повеќе »