светска економија Archives - Bits of insurance

Кина e новиот економски џин: Во 2020 година го превзема местото од најмоќната светска економија

Кина како држава е формирана во 1949 година и е водена од Комунистичката партија на Кина. Оваа држава е најнаселена […] Повеќе »