сајбер осигурување Archives - Bits of insurance

Илјадници хакирани лозинки сè уште се користат, открива Гугл

Неодамна Гугл откри дека 1.5% од најавите на 650,000... Повеќе »

Reinsurance Weekly: Индикации дека Wizz Air е хакиран – проверете дали вашите податоци се сигурни

 Reinsurance Weekly пренесе дека пред неколку часа по социјалните мрежи... Повеќе »

Нова жртва на сајбер криминал

Викендов уште една жртва на водечкиот криминал – нападнати... Повеќе »

Зошто Финтек стартапите треба да инвестираат во сајбер осигурувањето?

Финтек индустријата се побрзо се движи по нагорна патека.... Повеќе »

Повеќе сајбер криминал, отколку сите други заедно

Во Македонија срамежливо се отвара дискусијата за сајбер осигурувањето.... Повеќе »

Сајбер осигурување. Ќе дојдеме ли и ние на ред?

Изнаоѓањето на вистинското покритие за осигурување од сајбер може... Повеќе »