сајбер закани Archives - Bits of insurance

Нова жртва на сајбер криминал

Викендов уште една жртва на водечкиот криминал – нападнати владините компјутерски системи во LaPorte, Indiana. Според претседателот на Комисијата за […] Повеќе »

Воздухопловно-техничкиот кадар да се обучи за сајбер заканите

Потребна е специјализација на воздухопловно техничкиот кадар со што ќе се подигне нивото за справување со сајбер предизвиците, порачаа учесниците […] Повеќе »