роденден Archives - Bits of insurance

Како овој агент за осигурување доби 20.000 повици за неговиот роденден?

Роденденската шега на 61-годишниот агент за осигурување излезе од контрола откако човекот добил околу 20.000 телефонски повици и илјадници пораки […] Повеќе »

Стопанска комора на Македонија обележа 97 години

Стопанската комора на Македонија одбележа 97 години од работењето. Продолжувајќи ја традицијата, Комората и годинава ќе им додели награди и […] Повеќе »