ризик менаџмент Archives - Bits of insurance

Меѓународна ризик менаџмент Конференција во Казахстан

Од  11 – 12 Април во Аламати, Казахстан ќе се одржи 15-та по ред Меѓународна конференција за ризик менаџмент. Од […] Повеќе »