регистрација Archives - Bits of insurance

Се подготвуваат нови измени во постапката за регистрација на возилата

Регистрација на возила врши Министерството за внатрешни работи или... Повеќе »

Побрзајте! Роковите за регистрација во УЈП течат!

Со новата одлука, од 01.01 2019година, сите физички лица... Повеќе »