работна недела Archives - Bits of insurance

Дали Македонија е подготвена за 7-часовен работен ден и 35 часовна работна недела?

Синдикатот на УПОЗ со иницијатива за промена на работното време и измена на Законот за празниците. Со сегашното решение во […] Повеќе »