профит Archives - Bits of insurance

Шесте најголеми американски банки го минаа прагот на профит од 100 милијарди долари

Од почетокот на новата сезона на објавување на резултати во САД, која започна пред неколку дена, „Goldman Sachs Group Inc.“, […] Повеќе »