природни катастрофи Archives - Bits of insurance

Глобалното затоплување – штета од историски износи за осигурителната индустрија

Климатските промени стануваат се поскапи, според една нова студија од Swiss Re, друштво за реосигурување со седиште надвор од Швајцарија. […] Повеќе »