поврат на ддв Archives - Bits of insurance

Повратот на ДДВ во јануари натфрлен за 16,8 проценти во однос на лани

Продолжува праксата на редовен и неселективен поврат на ДДВ, во јануари фирмите добија 2,2 милијарди денари поврат на данок за […] Повеќе »