осигурителна полиса Archives - Bits of insurance

Купувате скапи мобилни уреди? Направете осигурителна полиса за да не ве ,,боли глава”

Пукањето на екранот на мобилниот телефон е најголемиот страв на сите сопственици на скапи телефони, а вториот страв се длабоките […] Повеќе »