осигурители Archives - Bits of insurance

Сајбер-осигурување: дали е време осигурителите да инвестираат?

Минатата година беше втора по ред според бројот на хакерските напади, со јавно објавени 6,515 инциденти  на светско ниво. Најмногу […] Повеќе »

Јапонските осигурители бараат аквизиција во Кина

Јапонските осигурители потрошиле повеќе од  50 милијарди долари на аквизиција во изминатите пет години. Тие се втор по ред купувач […] Повеќе »

Епл почнува продажба во партнерство со осигурители

Епл е во преговори со повеќе осигурители, разгледувајќи ги можните начини да се намали цената на чинење на Apple Watch. […] Повеќе »