овошни насади Archives - Bits of insurance

Нови средства за земјоделците кои подигнале овошни и лозови насади

Сите земјоделски стопанства кои се регистрирани во единствениот регистар на земјоделски стопанства, до крајот на овој месец ќе може да […] Повеќе »