нискобуџетни летови Archives - Bits of insurance

Конечно ќе се потпише договор за евтини авиолинии

Денеска министерот за транспорт Горан Сугарески и претставници на нискобуџетната авиокомпанија „Визер“ ќе потпишат договор за финансиска поддршка за евтини […] Повеќе »