најголема американска измама Archives - Bits of insurance

Берни Мадоф: Човекот кој ја направи најголемата американска измама

„Почитуваниот“ финансиски експерт и поранешен претседател на Nasdaq,  Берни Медоф, е лидер на понзи измамата која изнесува 67 милијарди долари. […] Повеќе »