население Archives - Bits of insurance

Пристап до интернет имаат 84 проценти од домаќинствата

Пристап до интернет имаат 84 проценти од домаќинствата додека 78 проценти од населението користи интернет, покажуваат резултатите од испитувањето на […] Повеќе »