насади Archives - Bits of insurance

Сериозни предупредувања до земјоделците од Асоцијацијата на земјоделци: За безгрижен род, осигурајте ги посевите и насадите

Земјоделството во Република Македонија претставува значајна стопанска  гранка, која што учествува со над 10% во БДП, а 20% од населението […] Повеќе »