напад Archives - Bits of insurance

Reinsurance Weekly: Индикации дека Wizz Air е хакиран – проверете дали вашите податоци се сигурни

 Reinsurance Weekly пренесе дека пред неколку часа по социјалните мрежи... Повеќе »

Ако имате фирма: Направете осигурување од хакерски напад

Пазарот на осигурување од сајбер напади е најжешките и... Повеќе »