мрежа Archives - Bits of insurance

5G – процес во кој сајбербезбедноста е приоритет

Возбудата и нетрпеливоста за придобивките од 5G заземаат се поголем размер. При оценување на 5G телекомуникациските продавачи, земјите мора да […] Повеќе »

Пуштена 5Г мрежа во неколку кинески градови

Претседателот на корпорацијата „Чајна Уником“ соопшти дека компанијата во седум градови во Кина во употреба пушта експериментална 5Г мрежа. На […] Повеќе »