монетарна политика Archives - Bits of insurance

ММФ: Монетарната политика е соодветна, а банкарскиот систем е стабилен

Економската активност закрепнува и довербата се обновува, како резултат на интензивирање на реформите и воспоставувањето на политичката стабилност во земјава, […] Повеќе »