молдавија Archives - Bits of insurance

ХАЛКБАНК сака да ги проширува активностите на Балканот

Турската Халкбанк, го најави купувањето на македонската Нова Осигурување, а сега исто така покажува интерес за инвестирање во Молдавија. Халкбанк […] Повеќе »