Мице Козар Archives - Bits of insurance

„Мице Козар“: Тутунарите задоволни од откупот, поверениците неисплатени

Откупот на тутунот е при крај. Во прилепскиот регион остануваат да се преземат мали количества, а веќе почнуваат подготовките за […] Повеќе »