милиони Archives - Bits of insurance

Лаптоп полн со најопасните вируси продаден за над 1,3 милион долари

Лаптоп заразен со најопасните компјутерски вируси беше продаден на аукција во Њујорк за над 1,3 милион долари. Информацијата за продажбата […] Повеќе »