Меселен билтен Archives - Bits of insurance

Македонска берза го објави Месечниот билтен за јануари 2019

Според податоците кои ги објави Македонскта берза за периодот 01.01.-31.01.2019 година вкупниот промет изнесувал 489.310.274 денари и е намален во однос […] Повеќе »